Skaffa ritualer och strategier 

Det är också viktigt att förstå att strategier är bra att använda sig av. Vissa kan tycka att det låter dumt, men tänk så här. Kan ett hockeylag ändra taktik var 3 minut för att de tycker att vissa delar av spelet inte stämmer? Nej, det är en del av sporten, precis som det är del av casinovärlden att förlora. Generellt förlorar man oftare än man vinner, men det gäller att hålla sig till taktiken för att kunna öka chanserna till vinster. 

 

Om man byter för ofta kan det riskera att sluta i att problemen bara fortgår. Men tänker att en förändring ska göra att turen vänder, men det blir sällan så. Om du istället väljer att fokusera på en taktik och strategi är möjligheten till att verkligen vinna mer och större mycket bättre.  

Vissa använder sig av ritualer. Det behöver förstås inte vara några konstiga. Men det är välkänt att till exempel idrottare är vidskepliga. De använder sig av vissa ritualer eller gör speciella saker inför matchen för att de tycker att det känns bättre.  

Det behöver inte innebära att det är bättre, men har man en skönare känsla kan det innebära stora skillnader. Se därför till att hitta något som passar just dig. Det kan vara allt från vad man dricker innan man spelar eller om man har sällskap av någon speciell person.